Tietoja loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta

Käyttäjän käyttöoikeussopimus (Käyttöoikeussopimus) on sinun ja AO Kaspersky Labin välinen sitova sopimus, joka määrittää ehdot, joilla voit käyttää sovellusta.

Tärkeää: Lue käyttöoikeussopimus ennen kuin aloitat sovelluksen käytön.

Voit tarkastella käyttöoikeussopimuksen ehtoja App Storessa.

Asentamalla Kaspersky Password Managerin, vahvistat, että ymmärrät ja hyväksyt käyttöoikeussopimuksen ehdot. Jos et hyväksy käyttöoikeussopimuksen ehtoja, älä asenna Kaspersky Password Manageria, äläkä käytä sovellusta.